2 de juny del 2011

SemiFinals : F.C Martinenc 3 - C. P Vilanova 6

Despres d'animar a les nostres amigues de l'Sferic de Terrassa i de veure un partit de la Copa Federació entre l'Olesa i el Blanes vam jugar nosaltres.
Totes sabiem que era un partit molt important ja que si guanyavem el Vilanova passavem a la finals contra el H.C  Mataró,ja que havia guanyat l'Sferic de Terrassa amb un contundent 5- 1.

Comença el partit i al cap d'una bona estona aguantant el marcador 0-0 elles estrenen marcador. A gairabe 5 minuts del final 1-4. Mitja part. Totes aprofitem per acabar de despertar-nos i acabem de fer la tactica. Començament de  la segona part varem ser nosaltres qui vam encaixar el primer gol,  i aixi anar sumant gols fins acabar el partit amb un 3-6.
Per ultim felicitar a la mega aficio entre les jugadores de l'Sferic i la nostra aficio amb la "konga" i la "timbala" d'en Josep Maria. Tambe amb les trompetes i el megafon d'en Marc.
Tambe cal felicitar l'equip que va saber tancar-se molt be en defensa i sortint a l'atac en el moment oportu.
 Berta Canal, Eva, Berta Fàbregas,Aitana,Sara,Gemma 1,Nerea 2.