23 d’abril del 2011

Partit Bigues I Riells - Martinenc

El diumenge 10 d'abril, vam jugar a Bigues i Riells. Malgrat el resultat 7-6, els de la graderia van disfrutar d'un bon partit.Tot i que una de les nostres,l'Eva,estava lesionada, va venir a veurens i va estar al nostre costat en tot el partit.
A la primera part, totes estavem adormides i vam anar a un descans amb un 6-1. A la segona part vam començar la espectacular remuntada. fins arribar al 6 a 5.Pensavem que podriem empatar o guanyar pero l'arbitre ena va pitar un penalty en contra nostra i van ficar el 7-5. pensavem que la cosa ja acabaria aixi pero un altre xut de una de les nostres va acarbar a dins de la xarxa i 7-6. La Nerea, va rematar de 1era en un xut de la Gemma i va anar dins, en l'ultim segon, però l'arbitre no el va pitar.

Van jugar: Gemma, Berta.F, Nerea,Sara,Aitana, Berta C i el mister Harry.
Endevant mini fem!!!!

Benvinguda

Sóc la Berta.la portera del minifem Martinenc.
En aquest espai us explicare els resums dels meus partits d'hoquei, fotos, noticies  i tot el que em passi per el cap.

Aixi doncs desitjo que disfruteu del blog !