2 d’abril del 2012

C.E. Vendrell 1 - MiniFem Martinenc 1

Partit una mica caòtic per varies raons: la primera, no hi havia àrbitre, per tant, un pare del Vendrell, va haver de fer d'àrbitre. 2.L'Aitana,no va poder venir
 Bé, vam començar el partit, i al primer miunt, ja vam tenir varies ocasions de gol, però sense resultats. La primera part va ser igual, passes amunt i avall, i amb bons atacs, grans jugades,sense encert a porteria. I vam acabar la primera part amb un  0-0. La segona part va ser igual. Però quan ja portavem 5 minuts, des del lateral, vam xutar, i la portera del Vendrell, es va marcar un gol en propia. I a manca de 3 minuts, el Vendrell, en un contra atac, va aprofitar i va marcar. I van aconseguir el 1-1.
Que hi farem, no vam trobar encert a porteria. Però, al proper partit, contra el C.H.P. Bigues i Riells, tindrem més punteria, i els colarem més gols.
En aquest partit, ja va poder jugar la Nerea.
Vam jugar: Berta Canal (p),Berta Fàbregas,Txell Gimeno,Celia Carbó,Sara Ferres,Gina Cespedes, Eva Recolons i Nerea Da Silva. Entrenades per en Harry.