26 de juny del 2011

Entrenament especial amb totes les nenes de Barcelona

Aquest dimecres, vam fer un entreno especial. Van venir totes les nenes de Barcelona a entrenar, menys la Gina,per intentar poder afegir mes nenes al MiniFem i poder crear un fem-16. Vam ser 14 nenes:
La Maria i la Montse del JMJ, la Julia del Laietà,les del minifem: la Gemma,la Sara,la Berta. F, l'Aitana,l'Eva,la Nerea i jo (Berta.C),la Celia, i les 2 que ara estan a escola: la Elisenda i la Emma, tambe va venir ,la Txell,del Sant Cugat, pero no va entrenar. Durant una bona estona vam estar jugant, i despres si, ja vam començar a fer l'entreno normal.Despres del nostre partit, ens vam quedar unes quantes a fer un partidet amb els grans. Ens ho vam passar molt be.
A veure si al final es queden.

Torneig fi de temporada: F.C Martinenc 3- Vilssar De Mar 0.

Ultim partit de la temporada, amb dues baixes, la d'en Harry i la de la Nerea, ja que estaven al IV Torneo Internacional Virgen De Europa, pero teniem el debut de la Celia. Tres de nosaltres ja coneixiem bastant algunes d'elles,ja que feia estona ja ens hi haviem enfrontat. Abans de començar el partit, al vestidor, la Gemma ens va donar una noticia que moltes de nosaltres ja ens ho imaginavem, la Gemma, finalment sen va a jugar a l'Sferic de Terrassa, .
Comença el partit, sense atacs a favor ja que el nostre joc, consistia en passar-nos la bola. Acaba la primera part amb un 2 a 0 al marcador. La segona part va ser identica,passes amunt i avall. Contraatacs tallats per les rivals, i els pocs que varen tenir les del Vilassar varen ser aturats per la nostra defensa i les que la passaven, les tallava la nostra portera
.
Van jugar: Les Bertes, la Gemma, Aitana,Celia,Sara,Eva dirigides per en Marc.
Des d'aqui, felicitem a la Celia, per que va ensenyar tot el que ha apres aquesta temporada, i a la Gemma, que esperem que s'ho passi molt be al Terrassa i sobre tot que millori.
Les fotos de tots els participants dels equips,i la nostra amb la copa i les medalles.