8 de març del 2012

Reus Deportiu 2- MiniFem Martinenc 2

Dissabte passat, altre jornada complicada, ens havia tocat el Reus Deportiu. Mentres nosaltres feiem el nostre escalfament, ja amb patins i anavem corretjin possicions... les noies del Reus, també escalfaven pero sense patins.
Amb una gran primera part, amb bones aturades per part de les defenses i de les porteres, i amb grans jugades d'atac, i a manca de 7 minuts ens van colocar el primer gol. Ja sabiem el que ens tocava, aguantar bé, per poder, al menys empatar, un resultat que ningu s'esperava.
Començament de la segona part, amb una bona rematada pel Reus, es colocava, amb dos gols d'avantage. I molt poc temps despres, la Txell va marcar i ja pensavem amb l'empat. Però el Reus va fer una jugada d'atac , 3 contra una defensa del Martinenc, la qual, la Gina va poder treure la pilota i iniciar una jugada de contra atac. Pero no va entrar.  A falta de 6 minuts, la Berta va sentenciar l'empat amb un gran gol.
Vam saludar i vam fer el crit, amb un gran somriure per el gran partit.
Des d'aqui felicitem a les noies el Reus que van fer un gran partit. i També felicitem a la nostre millor aficio!
Vam jugar: Berta Canal (P), Berta Fàbregas(1), Aitana Cereceda,Txell Gimeno (1),Eva Recolons,Sara Ferrer, Celia Carbó, Gina Cespedes.Entrenades per en Harry.