1 de novembre del 2011

MVP de la jornada

Comença l'MVP de la jornada. A partir d'aquest dissabte, podreu votar per la millor jugadora del partit, del Martinenc.A la seguent cronica, us possare qui va ser l'MVP de la jornada anterior.I quan s'acabi la temporada, fare unes entrades, dedicades a la millor jugadora de la lliga.
Aixi dons...VOTEU!!
Espero que us hagi agradat l'idea

Martinenc 7 - CE Vendrell 1

Divendres a les 20:00 de la nit, al pavelló del FC Martinenc, es jugava la 1era jordanda del grup MiniFem 1.
Sortim al camp a escalfar, i sense temps per fer la tactica, ens coloquem cada una al nostre lloc i l'arbitre xiula l'inici del partit. Al cap de ben poc, la Gina ja tornava a obrir marcador.Aguantem uns minuts, i el Vendrell encaixa el seu gol. Tornem al partit, i ara si, Tornem a marcar gols, fins anar al descans amb un comode 4-1
Comença la segona part, ens canviem de camp, i a tornem a marcar i aixi vam acabar el partit amb un 7-1, que ens coloca en 1er lloc, ja que som les que hem ficat mes gols.
El Vendrell, fa el seu crit, nosaltres ens agafem, mirem cap a la banqueta, i cantem l'Aniversari Feliç al nostre entrenador, en Harry!!