17 de juny del 2011

Resum d'una temporada brillant.


Tot va començar el dia en que del nostre club el Martinenc va sorgir la idea de crear un equip femení, tot i que ningú ho tenia gaire clar per la manca de jugadores, ja que només eren 5. Es van fer les gestions oportunes i vam aconseguir recaptar dos nenes més d’altres equips el Claret i el Congrés. El primer pas ja estava fet, ara tocava per part de tots acceptar el màxim compromís en el projecte per poder fer realitat el que seria el primer equip d’hoquei patins femení de Barcelona.
Jugadores i pares tots estàvem d’acord i amb moltes ganes de començar. Ara tocava posar una mica d’ordre a tota aquella barreja de nenes i d’aquesta tasca s’encarregaria en Harry, el nostre entrenador. L’objectiu principal era jugar i passar-ho bé, cosa que no ha estat gaire difícil d’aconseguir . Les cares de les nostres jugadores quan sortien a la pista ho deien tot, sempre amb aquell somriure, als vestidors l’avanç i desprès de cada partit era una gran festa . D’aquesta manera anirien passant les jornades amb victòries i derrotes i el nostre equip anava consolidant-se. El resultat de la primera part de la lliga va ser espectacular, un somni per a tots, les Mini-Femns del Martinenc aconseguien classificar-se i  i formar part del grup dels sis millors equips de la competició.
En la segona fase del campionat el seu esforç i capacitat per aprendre començava a  donar els seus fruits, els punts anaven sumant i el nostre nom ja era ben conegut als camps contraris. Amb un final d’infart a la segona volta arribarien a quedar les segones en la classificació de la lliga , això ens obriria les portes a la gran final del Campionat de Catalunya que es jugaria a La Jonquera.
Un cop a la final  les  nostres jugadores van saber estar a l’alçada de la resta dels equips, la nostre afició excel·lent com mai, tot i que aquest cop no van poder guanyar cap dels dos partits van acabar sent les quartes del Campionat de Catalunya.
Ningú hagués cregut mai arribar fins aquí, ningú hagués pensat arribar tant lluny però el que si es cert és que les nostres Mini-Fems  ja han fet història a Barcelona i al FC Martinenc, al que dediquen aquest trofeu.
Felicitats i gràcies per tots els bons moments que hem passat junts.
Harry,Aitana,Gemma,Eva,Nerea,Sara,Berta Canal i Berta Fàbregas