20 de juny del 2012

II Festa MiniFem H.C. Palau 0- 3 MiniFem Martinenc

El segon partit va ser molt xulo, ja que els dos equips van estar a un nivell bastant igualat.
Vam probar moltes maneres de defensar, i alguna jugada.
Les del Palau, van probar moltes jugades d'atac, van fer bastants remats, pero no dificils de treure per les jugadores, ni difícils de parar per mi. Així que van haver de prober els xuts de lluny, i tampoc van poder marcar.
Per part nostra, vam tenir moltes oportunitats, però no van entrar totes.

II Festa MiniFem- C.P. Voltregà 0- MiniFem Martinenc 3

El primer partit el vam fer contra les amfitrones del torneig. Al principi ens esperavem un resultat més ajustat, ja que eren groses, i n'hi havia una de pertitoneta,que era molt bona. Jo, després de haver estat una setmana sense entrenar a causa de una capsulitis al dit, no estava al nivell habitual , però les jugadores em van ajudar molt en defensa.
No va ser un partit vistós, més aviat tot el contrari, ja que tota l'estona teniem la bola,

II Festa MiniFem

La setmana passada, a Sant Hipòlit de Voltregà, es va celebrar la II Festa MiniFem. Van jugar moltissims equips: Voltregà "A,B i C", Bigues i Riells "A,B i C". SFERIC Terrassa,Cerdanyola, Mataró, Mollet, Independent de la Segrera,Manlleu, Palau, Tordera, Calafell, Torrelles, i nosaltres, el Martinenc.
Vam quedar primeres de grup, guanyant al C.P. Voltregà "B" per un 0-3 i al Palau, 0-3.
Durant el torneig, vam poder parlar amb nenes d'altres equips, o amb els quejugarem l'any que be, com en el meu cas. I també, per retrobar-nos amb jugadores que feia temps que no veiem.
Va ser una gran diada d'hoquei patins femeni!