7 d’octubre del 2011

Copa de la Lliga MiniFem Martinenc 7 - C.H Castellet 0

Fa una setmana, al Martinenc, vam jugar el primer partit de Copa de la Lliga contra el C.H Castellet.
Amb 3 debuts, el de la Txell, la Gina i el dubut en competició oficial de la Celía. Va ser un gran partit.
 La temporada passada, amb la Gemma, el nostre joc consistia en atacar molt, pero ara, l'hem canviat, amb un altre joc, i amb unes rematades exe·lents de la Txell vam aconsguir guanyar.
 Vam anar al descans amb un 4-0 a favor. La segona part, vam continuar lluitant i amb moltes ocasions de perill, que o bé anaven altes o un pel desviades, les jugadores varen fer un gran partit.També vam comptar amb els potents xuts de la Berta Fàbregas, els mega-driblings de la Nerea davant de la porteria, els passes de la Gina, els remats de la Txell ,les robades de l'Eva i l'Aitana en defensa i la Celía, que tot i que va debutarva fer una gran actuació. Les de Castellet varen tenir 3 ocasions de gol, que no van aprofitar be, ja que nomes una anava a porteria.
Tot i la baixa de la Sara,que la veurem fent els seus caños a les rivals d'Olesa,vam jugar molt bé.
Vam jugar: Berta.C, Eva, Aitana,Nerea (2),Gina (2) Txell,Berta(1) Celía.

A la tarda vam fer la presentació dels equips del Martinenc, i ens varem quedar a veure el partit de 2na Catalana contra l'Arenys , que va acabar guanyant amb un contundent 8 a 0 a favor.