7 de maig del 2012

Amistós: C.P. Tordera 0- MiniFem Martinenc 4

Aquest cap de setmana, com que la lliga, ja s'ha acabat, vam jugar un amistós, que des de feia temps, ens havien proposat.
Ja sabiem que seria un partit fàcil, i així va ser. Les noies del Tordera, totes eren bastant més petites, entre els 4 i els 9 anys. Algunes del Martinenc, feiem el doble. I en alguna jugada, ens pasava, ens feia por patinar, per no tirar-ne alguna a terra...
Vam jugar amb normes de Pre-Benjamins, per no passar-nos: haviem de marcar de 1era, haviem de fer molts passes...
Vam començar la primera part, i estona més tard, la Txell, va obrir marcador. I al cap d'una estona, la Sara, tornava a marcar. La primera part, s'acabava amb un 0-2 favorable.
La segona part,sense gols, i amb bones jugades, i moltes,rematades, però que no aconseguiem marcar.
A la tercera part, 2 gols més, un de l'Eva i l'ultim de la Berta Fàbregas, tanquaven marcador.
Vam jugar: Berta Canal, Eva (1), Berta Fàbregas (1), Celia i Txell (1). L'Aitana i la Gina, no van poder venir, i la Nerea,encara no va poder jugar. Aquest dijous té metge, així, que esperem que li donin l'alta definitiva, i que pugui venir al campus!