27 de febrer del 2012

MiniFem Martinenc 0 - SFERIC de Terrassa 4

Aquest cap de setmana, ens va tocar jugar contra un de les rivals més difícils de la temporada, l'SFERIC de Terrassa. Ja sabiem que seria un partit molt dificl i més encara contant amb dues baixes molt importants com la Nerea, encara per lesió i la Gina, per refredat.
Així dons, després de fer el sorteig del camp i bola, vam treure i vam començar, 5 minuts ven aguantats, fins que el Terrassa va fer un xut creuat i va entar per tot l'esquadre. Ven poc després van arribar els altres dos gols, i així vam arribar al descans, amb un 0-3.
Vam sortir a la segona part, amb més ganes de jugar, i vam aguantar gairabé tota la segona part, fins que a falta de 3 minuts, amb una bona rematada del Terrassa, vam posar el 0-4 definitiu.

També cal destacar, que, va venir la Gemma a veure el partit.entre el seu ex-equip, el MiniFem Martinenc, i el seu actual equip, l'SFERIC de Terrassa.
Gràcies Gemma.
Vam jugar: Berta Canal (P), Aitana, Berta Fàbregas,Txell, Celía,Eva i Sara. Entrenades per en Harry.
Des de aqui esperem que les nostres jugadores, la Gina i la Nerea, es recuperin ven ràpid,i que puguin jugar el proper partit contra el Reus.