16 de juny del 2011

Video del Campionat de Catalunya.

En Sergi, va grabar un video fet per nosaltres per el campiont de Catalunya.Mireu-lo i aixi coneixereu la resta de l'equip, espero que hus agradi.
PD: Sergi, felicitats per el video, va sortir molt be!


http://www.youtube.com/watch?v=eZ0vYezEAWg

2n dia d'hoquei a Cardanyola

Aquesta vegada al "2n dia d'hoquei a Cardanyola" van venir la Sara,la Berta Fàbregas la Nerea i jo. Aquesta vegada vam anar a l'altre pista, tots amb esticks: La Silvia,en Se,el Sergi,En Josep Maria... Amb els esticks "nous" d'en Harry. Primer vam estar fent uns xuts i despres ja vam començar el partit : "nens contra pares". Tot i que les porteries eren mes grosses de l'ho normal ja que eren les de futbol ens ho vam passar super be. Quan no era en Sergi qui estava a terra, era en Josep Maria, si no en Martí.
Despres de fer una barbacoa a casa de la Nerea, les 4 nenes de l'equip vam sortir a jugar al carrer, i varem estar jugant una altre estona amb els "pekes".
Així dons, estem esperant el 3er dia d'hoquei a Cardanyola, aquesta vegada intenterem que hi hagi l'equip complet.

1er dia d'hoquei a Cardanyola

Després del segon dia de tecnificació a Cornellà, l’Ainhoa organitza en un tres i no res un dia de hoquei a Cerdanyola. Dit i fet, el dijous de setmana santa la Sara, la Gemma, la Berta (portera) i jo mateixa ens trobem a la pista del Cerdanyola per fer un entrenament extra amb el Harry.
La sorpresa la posen els pares, la Susana i el Sergi amb patins, el Cesc amb la equipació de porter de la Berta i la resta de pares sticks en mà. Fins i tot els dos germans petits de la Sara i la Nerea, el Martí i el Marc, trepitjen pista durant una bona estona amb els patins als peus.
Pasem tot el matí fent partidets i després de dinar tots uns pollastres a casa tornem a per mes Hoquei per la tarda.
Un dia complet de hoquei i molt divertit!

(fons nereadasilva.com)
Us convido a seguir una altre web, la de la Nerea, una altre jugadora del Martinenc: nereadasilva.com