8 de maig del 2011

Martinenc 4 -CP Vilanova 3

Avui ens ha tocat rebre el Vilanova, totes recordavem el 7-4 de les Caserenes.Pero ¡, com que ja estavem classificades no era molt importnat el partit d'avui.Començem la primera part, i al cap d'uns quants minuts la Gemma ja tornra a estrenar marcador. 1 -0, el Vilanova contesta encaixant un gol, 1-1 , pero nosaltres els hi contestem amb un altre gol. I amb un 2-1 arribem al descans. A la segona part ens hem tornat a adelentar amb un 2-1, pero elles fan entrar un altre gol a la porteria. 2-2. No donguem el partit per acabat que encara falta molt de temps. 3-2  i quant faltaven 10 minuts elles ho aprofiten per marcar el seu ultim gol . 3-3 i a l'ultim segon la Gemma xuta li passa per sota de la portera i un golass!!! Treuen i xiula el partit, 3 punts mes qua ens fa pujar de quartes a segones despres del Mataró.
Berta Canal. Gemma (3), Nerea (1), Sara ,Berta Fabregas, Aitana i Eva

Martinenc 7 - Reus Deportiu 4

El Diumenge 1 de Maig  , vam jugar un partit molt important, probablement el mes important de la temporada, i es que si guanyavem al Reus, ens classificavem per a les semi-finals de la Jonquera. Tambe vam tenir la millor afició , amb trompetes, la timbala d'en Josep Maria (pare de la Sara), els petits, en Marc,en Marti i en Biel cridant.
El partit:
Al cap de molts pocs segons de que l'arbitre xiules, l'increible Gemma marca el primer gol.El Reus , al cap d'una estona s'encarrega d'igualar el marcador. Un altre gol dels dos equips , i aqui ja comença la part divertida: 3-2 , 4-2 ,4-3 i 5-3. Mitja part. El partit ja esta guanyat. Al cap d'una bona estona el Reus torna a marcar i aconseguei el 5-4. Però les nostres, nomes teniem una cosa al cap : "les semis",Aixi que nosaltres els hi encaixem 2 gols mes i 7-4 favorable.I aconseguim guanyar!!
Van jugar : Berta .C, Berta F,Nerea ,Gemma ,Aitana , Sara i l'Eva.