25 de març del 2012

La Nerea apunt!

Bona tarda. Ahir, en el partit contra el C.E. Olesa Patí, ens van comunicar que la Nerea, ja ha deixat les crosses i aquesta setmana ja podrà començar a entrenar, a un altre nivell i sense forçar, però ja la veurem amb els patins. I qui sap, potser aquest cap de setmana, ens en portem una altre sorpresa, i ja pot jugar el partit contra el Vendrell.
Nerea, t'hem trobat a faltar!

Aqui tenim una foto de la Nerea a fisio;

C.E. Olesa Patí 1 - MiniFem Martinenc 3

Ahir ens va tocar jugar a Olesa de Montserrat. Sabiem que haviem de estar atentes, ja que en l'altre partit, vam acabar empatant a dos. Vam començar el partit, i al cap de ven poc, l'Aitana obria marcador. I amb un gol de la Txell, anavem al descans amb un 0-2 favorable.
Vam començar la segona part, i vam aguantar bé 5 minuts, però l'Olesa, va escurçar distàncies i feia el 1-2. Era un resultat molt ajustat, i encara quedaven 10 minuts. Per tant ja sabiem el que tocava, aguantar bé, i marcar un gol. I l'Aitana va obeir, i va marcar el seu segon gol del partit. I la segona part, amb jugades, i amb  molts passes. A l'últim segon, l'Aitana va rematar de primera, pero la portera del Olesa, la va tocar amb la guarda, i li va tocar el patí. Va tornar a rematar, però l'aribitre va pitar patins.
Que hi farem. Va ser un bon partit, i hem sumat 3 punts.
La Nerea, no va poder jugar, encara per lesió, pero aquesta setmana, ja la tindrem amb patins, i la Gina, tamopc va poder jugar. I es va notar molt a la pista.
Vam jugar: Berta Canal, Aitana Cereceda (2), Berta Fàbregas, Txel Gimeno (1), Eva Recolons, Sara Ferrer, Celia Carbó. Entrenades per en Harry.