2 de juny del 2011

3/4 lloc Campionat de Catalunya Sferic Terrassa 7- FC Martinenc 5

Va ser un partit on cap de les nostres varem estar gaire concentrades.
Elles van començar estrenant marcador en un contraatac molt rapid.A la 1era part varem tenir una clara ocasio de gol en un penalty xutat per la Gemma que li va donar al pal pero ho va sol·lucionar de seguida driblant a la portera. Elles tambe van tenir una clara ocasio de gol,un penalty exacutat per l'Aida, l'increible numero 5 del Terrassa, que no va saber aprofitar be fent passar la bola per damunt de la porteria.
La resta del partit varen ser gaire be tot una contra una i la portera o dos contra una i la portera.Molts contraatacs pels dos equips que les rivals varen saber col·locar milor.
L'arbitratge va anar la primera mitja part amb elles i l'altre mitja part i la 2na part amb nosaltres.
Van marcar 4 la Gemma i 1 la Nerea.
Des d'aqui Felicitem a les jugadores de l'Sferic per se les 3 de Catalunya,al Vilanova per ser el 2n i el Mataró per haber demostrat durant tota la temporada ser el millor equip,sense haver-ne perdut cap.

SemiFinals : F.C Martinenc 3 - C. P Vilanova 6

Despres d'animar a les nostres amigues de l'Sferic de Terrassa i de veure un partit de la Copa Federació entre l'Olesa i el Blanes vam jugar nosaltres.
Totes sabiem que era un partit molt important ja que si guanyavem el Vilanova passavem a la finals contra el H.C  Mataró,ja que havia guanyat l'Sferic de Terrassa amb un contundent 5- 1.

Comença el partit i al cap d'una bona estona aguantant el marcador 0-0 elles estrenen marcador. A gairabe 5 minuts del final 1-4. Mitja part. Totes aprofitem per acabar de despertar-nos i acabem de fer la tactica. Començament de  la segona part varem ser nosaltres qui vam encaixar el primer gol,  i aixi anar sumant gols fins acabar el partit amb un 3-6.
Per ultim felicitar a la mega aficio entre les jugadores de l'Sferic i la nostra aficio amb la "konga" i la "timbala" d'en Josep Maria. Tambe amb les trompetes i el megafon d'en Marc.
Tambe cal felicitar l'equip que va saber tancar-se molt be en defensa i sortint a l'atac en el moment oportu.
 Berta Canal, Eva, Berta Fàbregas,Aitana,Sara,Gemma 1,Nerea 2.