26 de juny del 2011

Torneig fi de temporada: F.C Martinenc 3- Vilssar De Mar 0.

Ultim partit de la temporada, amb dues baixes, la d'en Harry i la de la Nerea, ja que estaven al IV Torneo Internacional Virgen De Europa, pero teniem el debut de la Celia. Tres de nosaltres ja coneixiem bastant algunes d'elles,ja que feia estona ja ens hi haviem enfrontat. Abans de començar el partit, al vestidor, la Gemma ens va donar una noticia que moltes de nosaltres ja ens ho imaginavem, la Gemma, finalment sen va a jugar a l'Sferic de Terrassa, .
Comença el partit, sense atacs a favor ja que el nostre joc, consistia en passar-nos la bola. Acaba la primera part amb un 2 a 0 al marcador. La segona part va ser identica,passes amunt i avall. Contraatacs tallats per les rivals, i els pocs que varen tenir les del Vilassar varen ser aturats per la nostra defensa i les que la passaven, les tallava la nostra portera
.
Van jugar: Les Bertes, la Gemma, Aitana,Celia,Sara,Eva dirigides per en Marc.
Des d'aqui, felicitem a la Celia, per que va ensenyar tot el que ha apres aquesta temporada, i a la Gemma, que esperem que s'ho passi molt be al Terrassa i sobre tot que millori.
Les fotos de tots els participants dels equips,i la nostra amb la copa i les medalles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada