30 de juny del 2011

Veterans Barça - Veterans Martinenc

Dimarts 28 de Juny, la Nerea i les Bertes vam anar al Palau Blaugrana a animar els veterans, els del Martinenc, pero tambe vam haver de animar el Barça. Dic aixó perque en Gaby Cairo, ens va dir que cada vegada que es girava haviem de cridar: BARÇA!, pero per sort nomes es va girar unes 5 vegades en tot el partit.
Partit divertit, pero amb una clara diferencia de joc, ja que en el Barça hi havien noms molt coneguts com ara en Gaby Cairo, Joan Torner, Lluis Segarra, Xavi Segarra, Hector Venteo, Toni Rovira,Sergi Macià i Tino Martinez. I pel Martinenc van jugar; en Harry, el Xavi Ballve, en Xavi Gonzalez,Jordi Masdeu...
A la mitja part, i durant el partit, vam anar aconseguint les firmes de tots els jugadors del Barça. En finalitzar el partit del, quan s'anaven a fer la foto fonal, vam entrar tots els nens i les nenes que havien anat a animar a fer-nos la foto amb ells. Quan es va buidar la pista, els petits vam agafar els esticks dels del Martinenc, i apa a fer un partidet (sense patins) a la pista.
Vam aprofitar, per veure les instalacions per dins, ja que s'entrava per el túnel de vestidors..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada