18 de novembre del 2011

Martinenc 4- Reus Deportiu 7

Partit molt díficil, ja que ens enfrontavem contra el potent Reus Deportiu. El partit va començar bé,aguantavem, fins que en un petit error, adelantava al Reus amb 1 gol. Aixi , presionant i aguantant aconseguiem arribar a la mitja part amb un 0-3.
La segona part,va ser millor que la primera i amb 2 gols aconseguiem estar molt a prop de l'empat,pero un contraatac rapidissim ens encaixava el 2-4, pero no perdiem esperançes.I amb un bon remat per part nostre i 3 atacs en contra acabavem amb un 3 a 7 al marcador.Peró en els darrers 5 minuts vam tenir la possibilitat d'igualar mes el partit, ja que vam tenir 3 penaltys, el 1er el va xutar la Berta Fàbregas i va anar a fora, el 2n va ser un xut de la Nerea,que va passar per dalt de la porteria i l'últim el va xutar la Gina, i el va col·locar dins la porteria i sentenciar el partit amb un 4-7
Vam jugar: Berta Canal(p),Aitana,Txell,Eva,Berta Fàbregas,Sara,Nerea,Cèlia i Gina.Aquesta vegada entrenades per en Marc.