1 de novembre del 2011

Martinenc 7 - CE Vendrell 1

Divendres a les 20:00 de la nit, al pavelló del FC Martinenc, es jugava la 1era jordanda del grup MiniFem 1.
Sortim al camp a escalfar, i sense temps per fer la tactica, ens coloquem cada una al nostre lloc i l'arbitre xiula l'inici del partit. Al cap de ben poc, la Gina ja tornava a obrir marcador.Aguantem uns minuts, i el Vendrell encaixa el seu gol. Tornem al partit, i ara si, Tornem a marcar gols, fins anar al descans amb un comode 4-1
Comença la segona part, ens canviem de camp, i a tornem a marcar i aixi vam acabar el partit amb un 7-1, que ens coloca en 1er lloc, ja que som les que hem ficat mes gols.
El Vendrell, fa el seu crit, nosaltres ens agafem, mirem cap a la banqueta, i cantem l'Aniversari Feliç al nostre entrenador, en Harry!!